Sanat&Spor&Etkinlik

Okulumuzda öğrencilerimiz ilgili alanlarına göre oluşturulan masa tenisi, voleybol, futbol, basketbol, müzik, satranç, lego, fotoğraf, moda-tasarım, tiyatro ve dans kulüplerine katılabilir, dilediği takdirde okulda yeni bir kulüp organizasyonu yapabilir.

Okulumuzda spor kulüpleri hem öğrencilerimizin hem de mezunlarımızın içinde yer aldığı, okul saatleri dışında da karşılaşmalar ve antrenmanların yapıldığı etkinlikler yürütülmektedir.
Okulumuzda bir adet sağlıklı yaşam salonu bulunmakta olup, nefes teknikleri ve sağlıklı yaşam eğitimleri profesyonel eğitmenimiz tarafından verilmektedir.
Müzik grubumuz yılda dört kez okul içinde ve okul dışında konser etkinlikleri düzenlemektedir. Dileyen öğrencilerimiz öğlen ve ikindi aralarında ve tenefüslerde müzik stüdyomuzdan faydalanabilirler.
Tiyatro kulübümüz her yıl tiyatro öğretmenimiz eşliğinde çalışmalarını sürdürmekte ve yılda bir kez tiyatro oyunu sergilemektedir.
Fotoğraf kulübümüzde teorik eğitim okul içerisinde verilmekte olup, uygulama eğitimleri okulumuzun bulunduğu Kavaklıdere bölgesinde geziler yapılarak planlanmaktadır.