Gastronomi, kültür ve yemek arasındaki ilişkiyi inceleyen bir disiplindir.
Yemek yiyen kendini mutlu hisseder.Aşçılar aslında mutluluk pişirir.Mutfağımızı çocukluğumuzdan kalma tatları aratmayacak şekilde düzenliyoruz.
Ülkemizin binlerce yıllık geleneklerinden beslenen zengin mutfak kültürünü okulumuzda yaşatmayı ve uygulamayı çok önemsiyoruz.
Yemeklerimiz uzun yıllardır okulumuzda çalışan deneyimli aşçılar tarafından okulumuzun mutfağında yerel tatlarımız ve damak zevkimiz dikkate alınarak hazırlanmaktadır.
Etlerimiz özel kasabımızdan tedarik edilmekte olup yemeklerimizde zeytinyağı kullanılmaktadır.
Yine kendi mutfağımızda özenle pişirilen ve öğrencilerimizin kantinden rahatlıkla temin edebileceği kek, börek, poğaça, pizza ve lezzetli sandviçler sabahları, tenefüs ve ikindi arasında servis edilmektedir.